Kako pritegniti mlade strokovnjake za delo v vašem podjetju (Nacionalni informativni dan kampanje "We Mean Business")


NAPOVED:

Kako pritegniti mlade strokovnjake za delo v vašem podjetju (Nacionalni informativni dan kampanje "We Mean Business")

Datum:

10. 10. 2012 (10:30)

Urnik:

Urnik si lahko ogledate tukaj.

Vsebina in namen

V imenu Evropske komisije, Generalnega direktorata za izobraževanje in kulturo, vas na dogodek vabi kampanja ˝We Mean Business˝. Z dogodkom organizatorji želijo podjetjem približati prednosti sodelovanja v programu Vseživljenjsko učenje (Erasmus in Leonardo Da Vinci), ki s sofinanciranjem omogoča tovrstne aktivnosti podjetij, ter predstaviti izkušnje mednarodne mobilnosti posameznikov in dobrobiti, ki so jih le-ti prinesli gostujočim podjetjem.

Dogodek bo predstavil pozitivne izkušnje in koristi slovenskih podjetij in posameznikov, ki so že sodelovali v programih Erasmus in Leonardo da Vinci. Udeleženci srečanja bodo lahko delili svoje poglede in ideje ter se mrežili z drugimi podjetji, posamezniki in vodilnimi organizacijami na tem področju. Glavni namen dogodka je ustvariti okolje za razpravo, ki spodbuja ozaveščanje o dobrobitih gostitve evropskih pripravnikov.

Nacionalni informativni dan bo povezal različne deležnike, ki bodo izmenjali ideje o tem, kako je mogoče v Sloveniji in še posebej v gospodarstvu bolje izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo evropski programi vseživljenjskega učenja.

Prijava

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je vnaprejšnja prijava. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Lokacija

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C.

Parkiranje

Na voljo je brezplačno parkiranje v prvi etaži garaže GZS in na zunanjem parkirišču GZS za stavbo CPU-ja.

O kampanji "We Mean Business"

Več o kampanji "We Mean Business" si lahko preberete tukaj.

GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine