Novice


Arhiv: Predstavitev podjetja iz partnerstva KoCKE: Demit d.o.o.

Podjetje Demit d.o.o. je nastalo z izločitvijo programa veziv in malt iz podjetja TIM Laško, d.d., in začelo 1. januarja 2007 samostojno poslovati kot družba z omejeno odgovornostjo v lasti družbe TIM Laško d.d., sedaj FRAGMAT TIM, d.d. Osnovna dejavnost družbe Demit d.o.o. je proizvodnja veziv in malt za izdelavo toplotno-izolativnih kontaktnih fasad ter prodaja in v manjšem obsegu tudi izvedba fasadnih sistemov pod zaščiteno blagovno znamko DEMIT®.

Nenehne raziskave in razvoj podjetju omogočajo stalno posodabljanje proizvodnje, uvajanje vedno novih materialov ter širok nabor barv in struktur dekorativnih ometov. Kakovostno ponudbo v podjetju nadgrajujejo z brezplačnim svetovanjem strankam, z usposabljanjem izvajalcev fasad in z nadzorom nad izvajanjem fasad DEMIT®, kajti le pravilno izvedena fasada bo trajna in lepa.

Podjetje so »ljudje« in rezultati podjetja so vedno odraz zaposlenih v podjetju. Tega se v podjetju Demit d.o.o. dobro zavedajo, zato nenehno vlagajo v zaposlene, njihovo izobraževanje ter njihov osebni razvoj. Prepričani so, da je za dolgoročno uspešno in konkurenčno delovanje podjetja v okolju ključno vzajemno vlaganje tako v tehnologijo kot v zaposlene.

 

mag. Goran Čop, direktor

Praksa je dokazala najmanj 30-letno življenjsko dobo Demit fasade

V podjetju Demit d.o.o. že 38 let proizvajajo in vgrajujejo fasade, zato lahko iz lastnih izkušenj zagotovijo, da bodo njihove fasade svojemu namenu povsem služile najmanj 30 let. V vseh letih delovanja so v podjetju pridobili le pozitivne izkušnje, s strani investitorjev pa prejemajo pohvale, tako glede funkcionalnosti Demit fasad kot tudi glede njihove dolge življenjske dobe.

Edini slovenski specializirani proizvajalec fasad, ki ne odobrava kompromisov

Družba Demit d.o.o. nenehno razvija nove tehnologije, osredotočene izključno na fasade, zaradi česar na tem področju postavlja nove standarde in merila. Podjetje je edini ponudnik fasad, ki uporablja namensko lepilo za lepljenje izolacijskih plošč in namensko malto za izvedbo armirnega sloja, ki mora biti elastičen in odporen na vse vremenske vplive. Prednost družbe so tudi unikatne Demit plošče, ki imajo diletacijske zareze v rastru 10x10 cm. Njihova funkcija je zmanjšati površinske napetosti v zaključnih slojih fasade, s čimer se podaljša njena življenjska doba.

Poskrbimo za okolje in okolje bo poskrbelo za nas

V podjetju Demit d.o.o. skrbijo za okolje tako, da sledijo standardom kakovosti ISO 9001 in standardom ravnanja z okoljem ISO 14001. Visoka toplotna izolacija njihovih fasad pozimi omogoča manjšo porabo kurilnega olja in ostalih energentov, poleti pa se zaradi izolacije zmanjša potreba po uporabi klimatskih naprav. Na ta način DEMIT® fasadni sistemi pripomorejo k zmanjšanju onesnaževanja okolja in tudi k zmanjšanju stroškov za porabljeno energijo. Ti se mesečno zmanjšajo od 40% do 60%.

Demit logo

 

Fotogalerija





 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine