Novice


Arhiv: Predstavitev podjetja iz partnerstva KoCKE: Brikplastika d.o.o.

Brizganje plastičnih mas in termoplastičnih elastomerov, so dejavnosti družbe Brikplastika d.o.o., ki segajo v leto 1984. Manjše podjetje – velika fleksibilnost.

Po vaših risbah ali idejnih osnutkih vam v podjetju pomagajo razviti izdelek, od izdelave orodja, do končnega izdelka.

Brikplastika logo

Veliko izkušenj imajo pri razvoju izdelkov iz Termoplastičnih elastomerov (TPE), ki lahko uspešno in kvalitetno zamenjujejo izdelke iz gume.

Delovanje podjetja Brikplastika d.o.o. temelji na vzpostavljenemu sistemu kakovosti  ISO TS 16949:2002, kar so certificirali skupaj z družbo Holding Unitehna d.o.o.. Certifikat sistema kakovosti pomeni za njihove stranke dodatno garancijo za dober poslovni odnos, kvalitetne izdelke in točne roke dobav.

Ker se v podjetju zavedajo, da je stalno izobraževanje temelj razvoja, so se priključili projektu KoCKE. Zaposleni se izpopolnjujejo na področjih, za katera so v podjetju ugotovili, da na njih obstaja potreba po dodatnih znanjih.

V podjetju Brikplastika d.o.o. uspešno zadovoljujejo visoke zahteve odjemalcev iz avtomobilske, tekstilne, lesne in gradbene industrije. Izdelujejo objemke za enostavno in hitro pritrditev z vijaki, distančnike in zagozdice za polaganje keramičnih ploščic, odtočna grla, različne izdelke za avtomobilsko industrijo, mrežice za betonske strešnike, podložke, drsnike in kljukice za kartonske obešanke.

Brikplastika izdelki

 

Fotogalerija





 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine