Novice


Arhiv: Seminar Varnost in zdravje pri delu

NAPOVED:

Varnost in zdravje pri delu

Predavatelj:

mag. Borut Brezovar

Datum:

8. 11. 2012

 

OPOZORILO:

Udeležba na seminarju je brezplačna, obvezne so prijave preko elektronske prijavnice (spodaj). Prijave sprejemamo najkasneje do srede, 7.11.2012.

Z udeležbo na seminarju je možno pridobiti 8 kreditnih točk za stalno strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje na področju varnosti in zdravja pri delu.

 

Urnik:

Program dogodka si lahko ogledate tukaj.

Vsebina:

Seminar o varnosti in zdravju pri delu je prvi iz prihajajočega sklopa seminarjev s področja delovno pravne zakonodaje in širših pravil o delu. Seminar bo vodil eden izmed najboljših slovenskih strokovnjakov za delovno-pravno zakonodajo ter dolgoletni glavni inšpektor za delo, mag. Borut Brezovar.

V treh blokih po dve šolski uri se bodo udeleženci seminarja podrobno seznanili s pravno logiko ter z novostmi na področju varnosti in zdravja pri delu, z izkušnjami s terena ter z nekaterimi vprašanji in rešitvami. 

Vsebine seminarja so namenjene:

  • zainteresiranim iz podjetij iz vseh panog, ne samo kemijske, zlasti pa vodstvenim delavcem ter tistim, ki so zadolženi za varnost in zdravje pri delu;
  • vsem institucijam oziroma deležnikom ter posameznikom, ki delujejo na tem področju.

Lokacija:

GZS-Združenje kemijske industrije, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C.

Parkiranje:

Na voljo je brezplačno parkiranje v prvi etaži garaže GZS in na zunanjem parkirišču GZS za stavbo CPU-ja.

 

PRIJAVA >>

GRADIVO >>

REPORTAŽA:

Fotogalerija





 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine