Novice


Arhiv: Računalništvo v oblaku - priložnost za boljše IT storitve za nižjo ceno

NAPOVED:

Računalništvo v oblaku - priložnost za boljše IT storitve za nižjo ceno
 

Predavatelj:

Različni gostje (glejte vsebino).

Datum:

13.12.2012

Urnik:

začetek: 13:00

Vsebina:

1. Predstavitev knjige Pot v oblak

Knjiga je vodnik za menedžerje in podjetnike, ki razmišljajo o ekonomizaciji njihove informacijske tehnologije ter bralcem, ki nimajo želje postati strokovnjaki, bi pa radi vedeli več o računalništvu v oblaku, da bi lažje vprašali strokovnjake, bolj konkretno vprašanja, preden se podajo na pot računalništva v oblaku. Knjiga se obsežno in temeljito posveti tehničnim, pravnim, davčnim, ekonomskim in ekološkim vidikom pri uporabi storitev, ki jih ponuja računalništvo v oblaku. Nastala je kot rezultat sodelovanja EuroCloud tima iz Avstrije, Nemčije in Švice ter Slovenije.

2. Inovativni pristopi mladih pri vstopanju v računalništvo v oblaku

Predstavili bomo Inovativne pristope mladih pri vstopanju v računalništvo v oblaku skozi izkušnje, ki smo jih pridobili letos poleti v okviru programa startCloud - startcloud.si (predstavitev bo potekala v angleškem jeziku).

3. Predstavitev delovanja računalništva v oblaku na Taiwanu

Ga. Eva Yi Yuan Yueh, namestnica generalnega direktorja, IDEAS bo  predstavila delovanje računalništva v oblaku na Taiwanu (predstavitev bo potekala v angleškem jeziku).

 

PRIJAVA >>

GRADIVO >>

REPORTAŽA:

Fotogalerija





 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine