Novice


Arhiv: Usposabljanje Zdravje in delo

NAPOVED:

Zdravje in delo

Predavatelji:

  • mag. Borut Brezovar, dolgoletni glavni inšpektor za delo,
  • dr. Vlasta Močnik Drnovšek, dr. med., Ministrstvo za zdravje
  • dr. Marijana Rebernik, direktorica podjetja Atotech Slovenija d.d.

Datum in ura:

22. 5. 2013, 10:00

Urnik:

Urnik si lahko ogledate tukaj.

Vsebina:

Usposabljanje prinaša zelo koristne in zanimive vsebine. Med drugim bo direktorica uspešnega podjetja Atotech Slovenija d.d., dr. Marijana Rebernik, predstavila, kako v njihovem podjetju skrbijo za čim boljše počutje zaposlenih na delovnem mestu. Predavala bosta tudi izvrstna strokovnjaka mag. Borut Brezovar, dolgoletni glavni inšpektor za delo, in dr. Vlasta Močnik Drnovšek, dr. med., ki se s področjem zdravstvene preventive že vrsto let ukvarja na Ministrstvu za zdravje.

Prijava:

Prijave so obvezne - prosimo, da jih pošljete na naslov zki@gzs.si najkasneje do 18.5.2013 do 12.ure (do tega roka na isti naslov lahko pošljete tudi morebitna vprašanja v zvezi z obravnavanimi temami, da se bodo predavatelji nanje lahko pripravili).

Lokacija:

Belinka Perkemija, Zasavska cesta 95, Črnuče. Kako do tja.

OPOMBA: Usposabljanje bo v predavalnici, do katere se pride skozi vhod pri trgovini ob podjetju. Parkiranje je možno na parkirišču levo od omenjenega vhoda, v smeri Črnuč.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine