Novice


Arhiv: Informacije o REACH in CLP

Spletna stran reachthereach – informacije o REACH in CLP

Spletna stran reachthereach je nastala kot oblika pomoči "industrije industriji" in med drugim predstavlja pomemben forum za izmenjavo izkušenj med zavezanci za registracijo po uredbah REACH in CLP. Stran je bila ustanovljena v okviru projekta KoCKE (Kompetenčni center za kadre kemijske industrije), ki ga sofinancira Evropski socialni sklad, in predstavlja enega izmed načinov kontinuiranega izobraževanja zaposlenih v kemijski industriji.

Obiskovalci strani reachthereach lahko tam najdejo večino informacij v zvezi z REACH in CLP, kaj vse je treba storiti za registracijo snovi po teh uredbah in podobno. Z uporabo različnih orodij (na primer "Vprašaj mentorja"), lahko obiskovalci strani tudi postavljajo konkretna vprašanja o REACH in CLP. Glede na to, da je drugi rok za registracije snovi po uredbi REACH 31. maj 2013, je trenutno najbolj aktualno posredovanje informacij in izkušenj zavezancev, ki so registracije opravili v prvem roku, zavezancem, ki jih to še čaka.

Fotogalerija





 
GZS - Združenje kemijske industrije  Projekti, sofinancirani s strani EU  Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele Krajine